Nyinflyttad

Nu är jag installerad i mitt nya hem och har precis ätit middag. Dagen har mest gått ut på att fixa iordning i huset och skypa med vänner. Eftersom han som bor här inte visste att någon skulle hyra hans rum när han åkte härifrån för ca 2 veckor sen så var det ganska stökigt, lite väl stökigt kan jag tänka med tanke på att han kommer vara borta så länge. Det var smutsig disk i diskmaskinen och soporna var inte tömda. Som tur var fick jag hjälp av Nathalie, vi åkte hit nån gång på förmiddagen och storstädade och fixade iordning. Sen åt vi lunch på Starbucks och avslutade med att handla mat till mig, så jag har så jag klarar mig de första dagarna i alla fall. Vi fixade också ett "pay as you go" simkort till mig, så nu har jag ett engelskt nummer också. Resten av dagen har jag spenderat i mitt nya hem med att packa upp och prata med mina fina vänner hemma i stockholm. Det har mest regnat idag så hade inte så stor lust att gå ut.

Imorgon hoppas jag på lite bättre väder. Då är planen antingen promenad i Wandsworth common med Nathalie och barnen eller kanske träffa några andra au pairer som jag fått kontakt med via aupairforum.se. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag fortsätta prata med mina vänner som just nu är hemma hos Linnéa och har det trevligt. Jag är med på ett hörn över skype, smart sak det där.

xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0